Foredragsholdere

En rekke foredragsholdere fra en bred bransje står på scenen under Future Foods 2025.

Foredragsholdere

Bilde av Jonas Werner Andersen som holder foredrag på en scene.

Jonas Werner Andersen

Kategorisjef NorgesGruppen

Jonas Werner Andersen har bakgrunn som kokk og lang erfaring fra både serveringssteder og industrien. Nå er han kategorisjef for Norgesgruppen, og på årets Future Foods vil han dele sine innsikter om hvordan teknologi og kunstig intelligens former fremtidens matbransje i foredraget.

Portrettbilde av Øyvind Fylling-Jensen

Øyvind Fylling-Jensen

Tidligere administrerende direktør, Nofima

Øyvind Fylling-Jensen er veterinær og har i en årrekke vært forskningsleder og adminstrerende direktør i Nofima. Han har et suverent overblikk over globale og lokale trender, som han deler på Future Foods 2025.

Magnus Ruben

Brand specialist, Juicy Marbles

Magnus Ruben is a copywriter and has worked exclusively with plant-based food brands since 2021. He hails from both Iceland and America, but currently lives in Slovenia, where he is a brans specialist for Juicy Marbles.

Rune-Christoffer Dagsdahl

Generalsekretær i Dansk Vegetarisk forening

Rune-Christoffer Dagsdahl har jobbet med matsystemer og plantebasert mat i en årrekke. Nå er han Generalsekretær for Dansk Vegetarisk forening, som blant annet har arbeidet for et samarbeid på tvers av den danske matbransjen, for å øke salget av plantebasert mat.

Heidi Røneid

Konfransier

Heidi Røneid er gründer av Future Foods og konfransier under arrangementet.

Årets program er under arbeid og vil oppdateres fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker til programmet? Send oss gjerne en e-post.