Foredragsholdere
Møt disse foredragsholderne på årets Future Foods!
Årets program er under arbeid og flere foredragsholdere er på vei! Har du spørsmål eller ønsker til programmet? Send oss gjerne en e-post.
Foredragsholdere

Jonas Werner Andersen
Kategorisjef NorgesGruppen
Jonas Werner Andersen har bakgrunn som kokk og har erfaring fra både serveringssteder og industrien. Han er kategorisjef for Norgesgruppen, og er kjent for gnistrende foredrag. Møt ham på årets Future Foods der han vil dele sine innsikter om hvordan teknologi og kunstig intelligens vil forme fremtidens matbransje.

Øyvind Fylling-Jensen
Tidligere adm. dir., Nofima
Øyvind Fylling-Jensen har i en årrekke vært forskningsleder og adminstrerende direktør i Nofima. Han har et suverent overblikk over globale og lokale plantebaserte trender, som han deler med deg på Future Foods 2025.

Magnus Ruben
Brand specialist, Juicy Marbles
Magnus Ruben er tekstforfatter og har de siste årene jobbet utelukkende med plantebaserte merkevarer. Han er merkevarespesialist hos Juicy Marbles, produsenten av saftig plantekjøtt som har tatt Europa med storm.

Rune-Christoffer Dragsdahl
Generalsekretær, Dansk Vegetarisk Forening
Rune-Christoffer er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, og har vært sentral i utformingen av Danmarks ambisiøse politikk om å bli best på plantebaserte proteiner. Han har også lang erfaring fra arbeid med matsystemer og plantebasert mat. Vi lover et inspirerende foredrag fra et naboland som våger å tenke helt nytt.

Heidi Røneid
Konferansier
Heidi Røneid er kjent som sjakk-kommentator, men hennes hjerte brenner også for at vi skal spise mer planter. Heidi er journalist og gründer av Future Foods. På konferansen er hun konferansier.

Björn Ólafsson
Forskningsformidler, Faunalytics
Björn Ólafsson er en forskningsformidler fra Faunalytics, med bakgrunn i psykologi fra University of Chicago. Han arbeider med organisasjoner over hele verden for å hjelpe dem med å arbeide mer evidensbasert, strategisk og målrettet for å få oss til å gjøre grønnere valg.