Program
Velkommen til en inspirerende og lærerik dag!
Årets program er under arbeid og vil oppdateres fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker til programmet? Send oss gjerne en e-post.
onsdag 5. mars
Plantebaserte proteiner i 2025
Få et fugleperspektiv på trender og siste nytt i det plantebaserte markedet!
Grønnere bit for bit
Hvordan bruke atferdsvitenskap for å gjøre mattjenester mer bærekraftige
Best i verden på grønne proteiner
Danskene skal bli best i verden på grønne proteiner og er klare for å bruke milliarder for å få det til.
Utdeling av den gjeve Planteprisen
Planteprisen hyller det siste årets beste plantebaserte produkter, initiativ og aktører.
What's in it for me(at)?
Hvordan mestre markedsføring av plantebasert biff?
Case study: Bellies
Lær fra Bellies, som har lykkes med plantebasert fine dining
Kunstig intelligens i matbransjen
Teknologi og KI vil revolusjonere morgendagens matbransje.
Hvordan skal matbransjen hjelpe kundene spise mer i tråd med kostrådene?
Bransjen samles til en panelsamtale for å diskutere hva de gjør for å hjelpe forbrukere spise mer i tråd med kostrådene.