Hva gjør matbransjen for å få oss til å spise mer grønt?
Få med deg panelsamtalen om hva matbransjen og politikere kan gjøre for å få oss til å spise grønnere!

Hvilket ansvar og hvilke muligheter har matbransjen for å få forbrukerne til å spise grønnere og mer i tråd med kostrådene?
De siste årene har vi spist mer og mer kjøtt, mindre klimavennlig og mindre i tråd med kostrådene. Er det matbransjen som er ansvarlig, eller er det landbrukspolitikken som gjør at vi til syvende og sist legger billig kjøtt i handlekurven?
I denne panelsamtalen får vi høre mer om hva bransjen trenger for å hjelpe forbrukere spise i tråd med kostrådene, vi får høre hva vi kan lære av Danmark og hva som kan endres politisk.
Panelet består av:
- Alfred Bjørlo, næringspolitisk talsperson og stortingsrepresentant for Sogn og Fjordane (Venstre)
- Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF)
- Hege Sørlie, Head of Food Product & Performance i ISS
- Kenneth Skauge, bærekraftsansvarlig i Meny
Moderator er Hanne-Lene Dahlgren, kokebokforfatter, matinfluenser og en sentral stemme i debatten om fremtidens landburk.